Informasjonskilder for appen

Kaspersky-appsiden på Kasperskys nettsted

denne siden kan du vise generell informasjon om appen og dens funksjoner og egenskaper.

Kaspersky-appsiden inneholder en lenke til nettbutikken. Der kan du kjøpe appen eller fornye lisensen.

Informasjon om Kaspersky-appen i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på webområdet til kundeservice.

denne siden kan du lese artikler som inneholder nyttig informasjon, anbefalinger og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker appen.

Artiklene fra Kunnskapsbasen gir ikke bare svar på spørsmål i forbindelse med Kaspersky, men også andre apper fra Kaspersky-appen. Artikler fra Kunnskapsbasen kan også inkludere nyheter fra kundeservice.

Diskuter Kasperskyprogrammer på Kaspersky Support Forum

Hvis du har spørsmål som ikke krever umiddelbart svar, kan du diskutere saken med eksperter fra Kaspersky, samt andre brukere på forumet vårt.

På forumet kan du se diskusjonsemner, legge inn kommentarer og opprette nye emner.